Línia La infància és essencial

Home / Àrea de suport a dones i famílies / Línia La infància és essencial

Es tracta d’una línia de prestacions que estan disponibles als diversos programes de l’Associació Salut i Família i que pretenen prevenir i lluitar contra la pobresa i la privació infantil.

La cartera de prestacions inclou:

  • Facilitació de l’accés de menors i dones embarassades d’origen immigrant als serveis sanitaris públics. S’informa i es tramita la targeta sanitària individual.
  • Ajudes a la nutrició de lactants entre els quatre i els divuit mesos d’edat. Aquestes ajudes estan dirigides a mares adolescents i adultes de tots els orígens que participen als grups d’orientació i suport a la maternitat.
la-infancia-es-essencial-peq_0
  • Informació específica i orientació sobre les ajudes públiques a famílies amb fills/es menors de divuit anys. L’orientació que es dóna a les mares i les famílies vulnerables s’intenta ajustar al màxim al seu perfil.
  • Informació específica, orientació i acompanyament a les mares i famílies vulnerables amb fills/es menors de tres anys pel que fa al procés de preinscripció i accés a les guarderies públiques

Jornades de portes obertes als centres educatius (0-16 anys)

Abans del període de preinscripció, els centres organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

Aquí podeu consultar els centres


PROGRAMA FINANÇAT PER: