Programa Multicultura

És un Programa transversal d'accés als bens culturals i al coneixement directe dels barris de Barcelona adreçat a les dones i famílies vulnerables o en risc d'exclusió social de tots els orígens.

El Programa MULTICULTURA afavorirà la sortida de l'aïllament de les dones i famílies vulnerables, reforçarà la creació de nous vincles i interessos, i més en general, la cohesió social.

logo_multicultura

El Programa Multicultura afavorirà que les dones i famílies vulnerables surtin de l'aïllament, s'estableixin nous vincles i interessos i en definitiva reforçarà la cohesió social. "

Una cohesió social reforçada per la cultura entesa com a element d'un engranatge democratitzador, tal com es cita en les obres de Xavier Martínez-Celorrio, ‘Potenciación socioeducativa de niños y jóvenes en un Raval intercultural’  i Ricard Zapata Barrero,  ‘La ciudadanía cultural como enfoque para políticas de inclusión: una Propuesta para jóvenes del barrio del Raval barcelonés’

El Programa MULTICULTURA oferirà oportunitats de mescla intercultural entre persones de tots els orígens podent participar en el mateix, socis/es dels Bancs del Temps, usuaris/es del Programa Famílies Hospitalàries pels Immigrants i usuaris/es del Programa Mares entre dues cultures.

Pots apuntar-te a la propera sortida intercultural trucant al telèfon 932682453 i/o consultant el Facebook "Oportunitats" i "Famílies Hospitalàries".


ENTITATS COL·LABORADORES:

Diputacio Barcelona
Ayuntamiento de Barcelona
apropa

NOTÍCES RELACIONADES


PUBLICACIONS DESTACADES

[wpv-view name="vista-publicaciones" areadetrabajo="programa-multicultura"]