Programa Revalua

Per a una economía familiar sostenible

Es tracta d'un servei gratuït d'informació, orientació i formació sobre consum energètic sostenible de l'habitatge, consum responsable de productes bàsics i utilització informada de productes financers. S'adreça principalment a famílies vulnerables amb menors al seu càrrec amb objecte de que puguin mantenir equilibrat el seu pressupost familiar.

El Programa inclou un Banc Virtual de Recursos per a una economia familiar sostenible que es va actualitzant i ampliant progressivament i serveix de suport i consulta per mantenir al dia els ajuts i les prestacions del Programa.

La cartera de prestacions inclou:

  • Informació a mida sobre com estalviar i reduir les factures de subministres energètics de la llar, com ara electricitat, gas i aigua.
  • Informació i suport per a la tramitació del bono social als subministres energètics que disposen d'aquesta opció per a les famílies amb baixos ingressos.
  • Informació i suport per a la tramitació dels ajuts públics disponibles per donar cobertura temporal a les despeses del lloguer de la vivenda en famílies amb baixos ingressos.
  • Informació a mida sobre opcions disponibles de consum sostenible de productes bàsics d'alimentació i higiene.
  • Formació adreçada a famílies vulnerables i ONGs sobre les estratègies i opcions disponibles per aconseguir una economia domèstica equilibrada i duradora.

 

revalua

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Obra Social La Caixa

TALLERS REVALUA:

thumbnail of Taller REVALUA cat_0
TALLER REVALUA 16/09: ‘Per a una economia familiar sostenible’

thumbnail of Taller REVALUA cat_21_09_2016_0
TALLER REVALUA 21/09: 'Per a una economia familiar sostenible'

thumbnail of Taller REVALUA cat_28_09_2016
TALLER REVALUA 28/09: 'Per a una economia familiar sostenible'


BANC VIRTUAL DE RECURSOS:

Endesa:

Movistar bo social:

Bo social Gas Natural:


PUBLICACIONS DESTACADES

[wpv-view name="vista-publicaciones" areadetrabajo="programa-revalua"]