Programa Mediació Intercultural als Centres Sanitaris

Home / Àrea Immigració i Salut / Programa Mediació Intercultural als Centres Sanitaris

Aquest Programa compta amb mediadors/es interculturals que treballen directament a diversos centres sanitaris de Catalunya. Amb això es pretén facilitar l’enteniment idiomàtic i cultural entre els pacients estrangers i el personal sanitari, contribuint d’aquesta manera a una atenció sanitària de qualitat pels pacients estrangers i natius i facilitant el desenvolupament de les tasques assistencials de tots els professionals.

Programa-Mediaci-cultural-als-centres-sanitaris

El Programa s’orienta a facilitar la integració de les persones estrangeres en la cultura de la societat d’acollida alhora que contribueix a la necessària transformació de les nostres institucions per tal de que els centres sanitaris s’adaptin a la diversitat cultural.

L’equip de mediadors/es interculturals ofereix serveis permanents de mediació als següents centres sanitaris: Hospital del Mar, Centre d’Urgències Pere Camps, CAP Drassanes, CAP Besòs Mar, Cap Sant Joan. A més aquests/es mediadors/es interculturals col·laboren activament en tots els Programes de l’Associació Salut i Família que ofereixen activitats i serveis específics per a població estrangera.


PROGRAMA FINANÇAT PER:

thumbnail of Dptico Mediacin cultural_cast
Díptic programa en castellà

thumbnail of Dptico Mediacin cultural_ing
Díptic programa en anglès

thumbnail of Dptico Mediacin cultural_fr
Díptic programa en francès

thumbnail of Dptico Mediacin cultural_chino
Díptic programa en xinès

thumbnail of Dptico Mediacin cultural_arab
Díptic programa en àrab

thumbnail of Dptico Mediacin cultural_rumano
Díptic programa en romanès

thumbnail of Dptico Mediacin cultural_urdu
Díptic programa en urdu