Presentem el Programa Propers al Subdelegat del Govern

Judith Ibáñez, Presidenta de l’Associació Salut i Família, i Elvira Méndez, Directora General, s’han reunit en la Delegació del Govern a Barcelona amb Emilio Ablanedo, Subdelegat, i Eva Navarrete per presentar el Programa Propers.

L’Associació Salut i Família està implementant durant aquest any el Programa Propers al barri del Raval de Barcelona. El Programa està orientat a millorar el futur del Raval fomentant la participació ciutadana, estimulant la convivència, la inclusió i l’equitat social i afavorint la integració de les persones estrangeres que habiten al barri. Propers es vertebra en cinc àrees d’actuació: Convivència ciutadana, Joventut i Famílies, Igualtat de Tracte i Lluita contra la Discriminació, Salut i Serveis Socials i Inclusió; en el marc de les quals es desenvoluparan activitats específiques. Per implementar les activitats, es compta amb la col·laboració d’un grup d’entitats sòcies i s’estan establint acords amb entitats referents al barri.

El Programa Propers compta amb el finançament del Fons Europeu per a la Integració de Nacionals de Tercers Països del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Deixeu un comentari