L'Associació Salut i Família dóna suport al manifest del Dia Mundial de la Anticoncepció

L’Associació Salut i Família dóna suport al manifest del Dia Mundial de la Anticoncepció, que centra el focus en els adolescents

L’Associació Salut i Família s’adhereix als principis del Manifest que publica la Fundació Espanyola de Contracepció (FEC) corresponent al Dia Mundial de la Anticoncepció, que se celebrarà el proper 28 de setembre. La FEC, presidida pel Dr. José Ramón Serrano, ha centrat la seva comunicació en els adolescents.

“Adolescent: és la teva vida, és el nostre futur”. Amb aquest lema la FEC crida l’atenció sobre la importància de facilitar als més joves l’accés a la informació, formació, educació i atenció en matèria de salut sexual i reproductiva.

MANIFEST

 

Deixeu un comentari