La Maternitat Adolescent

La Maternitat Adolescent, a El Periódico de Catalunya

L’Associació Salut i Família a través dels diferents programes que aborden la maternitat adolescent ha estat objecte al reportatge de ‘El Periódico’ publicat el diumenge dia 25 amb el títol ‘300 chicas menores de 18 años son madres cada año en Catalunya’

Un article en el que queda palesa les declaracions de la Directora, la Dra. Elvira Méndez “… bel·ligerant contra els canvis en la llei de l’avortament que va impulsar el ministre Ruiz Gallardón, prefereix que siguin les pròpies mares les que decideixin la seva ruta vital. «Crec que tutelar en excés les seves decisions és contraproduent i preferim donar-los totes les eines, ajuts, consultes, perquè elles es vagin enfortint», resumeix.” i de la mediadora Griselda Paredes que, per la seva banda aporta que “interpreta que la realitat de cada llar condiciona enormement i la procedència també, com no podria ser d’una altra manera.”

Enllaç a l’article El Periódico

 

Deixeu un comentari