Dia internacional de l'Anticoncepció 2017

Dia internacional de l’Anticoncepció 2017

El 29 de setembre és el Dia Internacional de l’Anticoncepció. Una jornada recolzada des dels seus inicis, l’any 2007, per una coalició de 10 organitzacions no governamentals internacionals i diferents societats científiques i mèdiques amb interessos en la salut sexual i reproductiva. El principal objectiu de la celebració del Dia Mundial de la Anticoncepció és millorar la salut sexual i reproductiva a través de la sensibilització i la difusió de la informació sobre sexualitat i anticoncepció.

Per aquest motiu enllacem el Manifest del Dia Mundial de l’Anticoncepció de la Fundació Espanyola de la Contracepció, amb el tema enguany ‘És la teva vida, és la teva responsabilitat’ adreçat als més joves.

Deixeu un comentari