L’Associació Salut i Família signa el manifest ‘Porteu-los aquí’ de Save the Children

L’Associació Salut i Familia s’adhereix al manifest que impulsa Save the Children, Porteu-los aquí pel qual s’interpel·la als caps d’Estat i de Govern dels païssos membres de la Unió Europea al proper Consell Europeu dels dies 9 i 10 de març  per tal de “defensar els Drets i valors que han constituït els principis fundadors de la UE”, exactament aquest text reclama dels governs la “responsabilitat de gestionar la immigració d’una manera més justa i que abordi les preocupacions legítimes dels ciutadans. D’una forma que estigui basada en principis i fets i no en la retòrica populista”, en alusió al creixent populisme xenòfob a Europa i al món.

Un manifest que denuncia la iniciativa de tancament de les fronteres com a polítiques d’immigració: “Esperem polítiques d’immigració que siguin sostenibles a llarg termini i capaces de garantir el respecte dels Drets de les persones en comptes de posar-les en perill”.

Un manifest al que s’han adherit 156 organitzacions de 20 països i que es pot consultar aquí.

L’Associació Salut i Família en el seu ferm compromís cap als col·lectius més vulnerables signa aquest manifest d’alerta front al preocupant ascens de certes polítiques.

Deixeu un comentari