Sortida de Programa Oportunitats a la Fundació Joan Miró per Santa Eulàlia

Sortida de Programa Oportunitats a la Fundació Joan Miró per Santa Eulàlia

El Programa Oportunitats de l’Associació Salut i Família organitza una sortida a la Fundació Joan Miró dins dels actes previstos per a nens dins de la celebració de la patrona d’hivern de la ciutat, Santa Eulàlia.

Portes obertes a la Fundació i activitats gratuïtes vinculades al circ:
Espectacle Open Door: Apareix una porta del no-res … quina gran oportunitat per obrir-la i saber que hi ha a l’altre costat! Però resulta que a l’altra banda també estem nosaltres, la nostra vida de cada dia … i un personatge excèntric, curiós, surrealista i en algun moment enginyós, que porta la porta i la deixa aquí i allà perquè necessita transportar-la i divertir-se.
I un Taller de Clown
Inscripcions i més informació: gparedes@saludyfamilia.es

Deixeu un comentari