Jornada 'Entre Iguals': Oportunitats i espais per a la convivència al barri del Raval de Barcelona

Jornada ‘Entre Iguals’: Oportunitats i espais per a la convivència al barri del Raval de Barcelona

Divendres es va cloure el programa ‘Entre Iguales: Oportunitats i Espais per a la convivència al barri del Raval de Barcelona’, una iniciativa de l’Associació Salut Família.

L’espai que va acollir la jornada fou el Museu Marítim de Barcelona, inaugurada pel Sr Roger Marcet i Barbé, Director General del Consorci de les Drassanes i Museu Marítim, el Sr. Ángel Pérez Torres, Director de l’Àrea de Treball i Immigració de la Subdelegació del Govern a Barcelona, la Sra. Assumpta Baig i Torras, Presidenta de l’Associació Salut i Família i la Sra. Llum Ventura Gil, Consellera de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Va comptar amb les aportacions acadèmiques respecte a la diversitat, drets humans del Sr. Eduard Sagarra i Trias, president de l’Associació d’Amics per a les nacions unides (ANUE) i la Directora de l’Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez.

La segona meitat de la Jornada va ser una taula rodona al voltant de la transformació dels itineraris socials i educatius dels joves immigrants al barri del Raval, conduïda per la Sra. Núria Ramón Pérez, directora de la Fundació ACSAR i amb les reflexions del Professor de Sociologia de l’Educació per la Universitat de Barcelona, el Sr. Xavier Martínez Celorrio i el Sr. Ricard Zapata, professor de Teoria Política al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra.

La darrera taula rodona fou la de ‘Fomentant la convivència i la cohesió social al barri del Raval’ moderada per la coordinadora del projecte, Yliana Simancas Ramírez. la Sra, Amina El Fylali de la Fundació IBN Battuta, el Sr. Javier Bonomi, president de Fedelatina, la Sra. Huma Jamshed. Presidenta d’ACESOP i Consellera de Ciutat Vella i Portaveu d’Immigració al Raval. Ajuntament de Barcelona i la Sra. Elisabet Puigdollers Mas de Servei Civil Internacional de Catalunya.

GALERIA DE FOTOS

INTERVENCIONS DELS I DE LES PONENTS:

* Aportació Sra. Núria Ramón Pérez (Directora Fundació ACSAR)

* Professor Xavier Martínez Celorrio

* Presentació de la Sra.’Yliana Simancas Ramirez (coordinadora del programa)

* Presentació de la Sra. Elisabet Puigdollers Mas de Servei Civil Internacional de Catalunya

 

 

Deixeu un comentari