Lliurament de premis del 1r concurs escolar de còmic 'Entre Iguals'

Lliurament de premis del 1r concurs escolar de còmic ‘Entre Iguals’

El passat dimarts es va fer la gala de lliurament del premis del ‘Concurs escolar de còmic’, organitzat pel programa del Banc del Temps Escolar i EntreIguales. 
Els premis van ser còmics i material escolar adreçats tants als guanyadors i guanyadores, finalistes i a les escoles participants i es van entregar en un acte a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.
A l’acte van assistir la directora de l’Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez, la Consellera del Districte, Llum Ventura, el comissari del concurs Jordi Ojeda, el membre del jurat, Xavier Carrasco, ‘Bie’ i la vicedegana de la Facultat, la Sra. Mireia Freixa.
Llistat de guanyadors i guanyadores

Les obres guanyadores estaran exposades a la 2a planta fins al dimecres dia 23 de desembre

 

FOTOS

Deixeu un comentari