Nova plataforma de participació ciutadana 'La casa del diálogo y la convivencia'

Nova plataforma de participació ciutadana ‘La casa del diálogo y la convivencia’

El programa ‘Entre Iguals’ de l’Associació Salut i Família posa a disposició de la ciutadania LA CASA DEL DIÁLOGO Y LA CONVIVENCIA, una plataforma de participació on impulsar debats, difondre informació i fomentar el diàleg a sobre diversos temes d’abast social i interès general.
L’intercanvi d’opinions i de coneixements es facilitarà mitjançant una interacció constant a través de les xarxes socials i comptant amb la participació activa de les entitats ciutadanes i socials del barri del Raval de Barcelona.

La plataforma LA CASA DEL DIÁLOGO Y LA CONVIVENCIA és un mitjà digital de fàcil accés i ús per a persones de tots els orígens que fomentarà l’expressió i la circulació d’idees, opinions i debats en àmbits com ara Integració, Sanitat, Educació i Equitat.
Amb l’objectiu de construir coneixement col·lectiu i difondre iniciatives i oportunitats que afavoreixin la convivència i la barreja de cultures al Barri del Raval de Barcelona.

Deixeu un comentari