El CATSALUT amplia la cobertura sanitària als estrangers en situació irregular

El CATSALUT amplia la cobertura sanitària als estrangers en situació irregular

D’ençà el 23 de Juliol de 2015, els immigrants en situació irregular tindran accés, tot just s’acabin d’empadronar, al primer nivell d’assistència sanitària que inclou l’atenció a l’embaràs, l’accés al programa infància amb salut, incloses les vacunacions i l’atenció a un seguit de malalties transmissibles així com la prestació farmacèutica corresponent.

Aquestes mateixes persones podran accedir de forma automàtica al segon nivell d’assistència sanitària que abasta la totalitat de les prestacions i serveis sanitaris públics un cop hagin passat tres mesos del seu empadronament continuat a Catalunya.

L’Associació Salut i Família continuarà facilitant l’accessibilitat de la població vulnerable al sistema sanitari públic a través del Servei DE COMPATRIOTA A COMPATRIOTA que col·labora, entre d’altres organismes sanitaris i socials, amb el CatSalut.

Accés a la Instrucció 08/2015:

Accés a la nota de premsa

Deixeu un comentari