Exposició itinerant 'Per la igualtat de tracte i d'oportunitats'

Exposició itinerant ‘Per la igualtat de tracte i d’oportunitats’

Emmarcada en el programa ‘Propers’ es presenta l’exposició ‘Per la igualtat de tracte i d’oportunitats’.

Una mostra en què es pot trobar alguns dels àmbits més importants del barri: El Raval multicultural, les dones i les famílies com a eix central de la vida diària, la convivència ciutadana i l’associacionisme com a motor de canvi i la igualtat de tracte i oportunitats com a eina de futur.

L’exposició es troba al Centre Cívic Drassanes (C / Nou de la Rambla, 43) fins a final d’any, del 2 al dia 16 de gener al CIAJ (C/Sant Oleguer 6-8, Barcelona) i del 16 al 31 de gener a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av.Drassanes, 3 de Barcelona).

El programa ‘Propers’ s’inspira en una idea oberta del futur del barri del Raval de Barcelona, i per això es plantegen reptes davant les desigualtats en l’accés als béns públics.

 

Deixeu un comentari