Exposició 'Ciutadania A parts Iguals'

Exposició ‘Ciutadania A parts Iguals’

Des del projecte Ciutadania A Parts Iguals, del que l’Associació Salut i Família n’és la promotora, s’ha dissenyat una Exposició Itinerant  sota el títol “Ciutadania a parts iguals. Temps i oportunitats per a la reciprocitat i l’equitat”,que es posa a la vostra disposició a partir de l’1 de gener de 2015.

L’exposició té una estructura popup d’alta qualitat en alumini anoditzat plata i està formada per 9 panells (73×73 cm) de tela elàstica integrats en una peça única (223×223). És fàcilment plegable i transportable i conté també un petit manual d’ús per a la seva correcta utilització.

Aquí la teniu en format digital perquè la pugueu veure i us demanem que en cas de voler-la albergar al vostre Banc del Temps envieu un correu a  vmartinez@saludyfamilia.es.

 

 

Deixeu un comentari