Jornada del Programa Propers ‘‘Oportunitats i espais de la convivència al barri del Raval’ el dia 12 de desembre

Sota el títol ‘Oportunitats i espais de la convivència al barri del Raval’ el programa Propers organitza una jornada el 12 de desembre pel matí a mode de cloenda del projecte al 2014.

En aquesta trobada s’analitzaran diversos aspectes socials i culturals propis del barri de Raval de Barcelona.

El programa Propers està orientat a promoure el diàleg i la convivència ciutadana, la integració dels estrangers, la inclusió social i la gestió de la diversitat en aquest emblemàtic barri de Barcelona, s’inspira en una idea oberta del seu  futur i per això es plantegen reptes davant les desigualtats en l’accés als béns públics. Aquest projecte suposa un esforç col·lectiu per a transformar la realitat mitjançant la responsabilitat compartida.

El Programa Propers desenvolupa actuacions en les següents àrees 1) Convivència ciutadana, 2) Joventut i Famílies, 3) Igualtat de Tracte i Lluita contra la Discriminació, 4) Salut i 5) Serveis Socials i Inclusió. L’enfortiment de la convivència ciutadana serà un eix transversal que estarà present en totes les àrees d’intervenció adreçant-se totes les actuacions al conjunt de veïns/es, tant nacionals com estrangers, del barri del Raval.

Deixeu un comentari