Propostes de l’Associació Salut i Família a l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

Propostes de l’Associació Salut i Família a l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

L’Associació Salut i Família, representada per la seva vocal Assumpta Baig, va participar el 18 de juny en la Jornada anual 2014 de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva.

L’Associació Salut i Família, representada per la seva vocal Assumpta Baig, va participar activament el passat 18 de juny en la Jornada anual 2014 de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Barcelona.

En concret, l’entitat ha participat en el grup de treball “Una ciutat que acull i acompanya”, en el marc del qual ha plantejat la necessitat de mantenir i ampliar els serveis de mediació intercultural als centres sanitaris, d’actuar davant els mitjans de comunicació exigint responsabilitat a l’hora d’abordar la diversitat cultural, i de treballar de ferm per a augmentar les possibilitats d’ocupació amb dret de les persones migrades.

Deixeu un comentari