L’Associació Salut i Família participa en la presentació del Pacte del Temps de Barcelona

L’Associació Salut i Família, representada per la seva directora general, Elvira Méndez, ocuparà la fila zero dijous 19 de juny a l’acte de presentació del Pacte del Temps de Barcelona, promogut per l’Ajuntament de Barcelona.

L’Associació Salut i Família, representada per la seva directora general, Elvira Méndez, ocuparà la fila zero el proper dijous 19 de juny a l’acte de presentació del Pacte del Temps de Barcelona, promogut per l’Ajuntament de Barcelona i al qual s’ha adherit aquesta entitat encarregada de coordinar la Xarxa de Bancs del Temps.

El Pacte inclou mesures que es desenvoluparan en 10 actuacions entre les que trobem projectes pilot com els barris a mesura humana, un programa de superilles que se sustenten en objectius concrets de mobilitat sostenible, revitalització de l’espai públic, foment de la biodiversitat i del verd urbà, cohesió social, autosuficiència energètica i participació ciutadana.

Podeu consultar el formulari d’adhesió aquí

Deixeu un comentari