L’Associació Salut i Família participa en la festa d’independència de Filipines

L’Associació Salut i Família participa en la festa d’independència de Filipines

Elvira Méndez, directora general de l’Associació Salut i Família, va assistir a la “Festa Filipiana i Dia de Convivència”, organitzada per la Federació de les Entitats Cíviques i Religioses Filipines de Barcelona (KALIPI).

Elvira Méndez, directora general de l’Associació Salut i Família, va assistir el passat dissabte 31 de maig a la “Festa Filipiana i Dia de Convivència”, organitzada per la Federació de les Entitats Cíviques i Religioses Filipines de Barcelona (KALIPI) per a commemorar la independència de Filipines.

Durant la trobada es va dur a terme una presentació cultural amb la participació de grups de diverses entitats de varis països establertes a Barcelona, una exhibició esportiva i una mostra gastronòmica, entre d’altres activitats.

Deixeu un comentari