Trobada de germanor entre Bancs del Temps de la Xarxa

La Xarxa de Bancs del Temps de l’Associació Salut i Família organitza aquest diumenge 1 de juny una trobada de germanor oberta a la participació de tothom.

La Xarxa de Bancs del Temps de l’Associació Salut i Família organitza una trobada de germanor oberta a la participació de tothom. La celebració serà aquest diumenge 1 de juny al Casal de Barri El Pirineu, seu del BdT de Can Baró. Al llarg de la jornada els participants gaudiran de diferents activitats com una visita guiada al barri Can Baró, un mercat d’intercanvi, jocs infantils, un taller de relaxació, una exposició fotogràfica, intercanvi de llibres i un dinar comunitari, entre d’altres.

La trobada, durant la qual s’oferirà informació sobre els Bancs del Temps, es realitza en el marc de l’Any Internacional de les Famílies.

Més informació aquí.

Deixeu un comentari