Taller “Salut sexual i reproductiva en l’adolescència: necessitats i reptes”

Taller “Salut sexual i reproductiva en l’adolescència: necessitats i reptes”

L’Associació Salut i Família (ASF) i el Casal dels Infants del Raval organitzen un taller adreçat a educadors/es per a oferir-los eines d’orientació sobre salut sexual i reproductiva en l’adolescència.

L’Associació Salut i Família (ASF) i el Casal dels Infants del Raval organitzen un taller adreçat a educadors/es amb l’objectiu d’oferir-los eines teòriques i pedagògiques sobre salut sexual i reproductiva en l’adolescència.

L’activitat, que es realitzarà el proper dimecres 28 de maig, seguirà una metodologia participativa i aplicada, centrada en el plantejament de situacions pràctiques.

El taller s’emmarca dins del programa PROPERS desenvolupat per l’ASF i orientat a promoure el diàleg i la convivència ciutadana, la integració de la població estrangera, la inclusió social i la gestió de la diversitat en el barri del Raval de Barcelona.

Podeu consultar el programa del taller aquí.

Deixeu un comentari