Marca la casella de “fins socials” a la teva declaració de la renda 2013

Marca la casella de “fins socials” a la teva declaració de la renda 2013

Més d’un milió de persones es beneficiaran al llarg d’aquest any de programes adreçats a la infància i la família gràcies a la gent que va marcar la casella “X Solidària” a la seva declaració de la renda. A través d’aquest gest es destina un 0,7% dels impostos a programes socials desenvolupats per ONG.

Salut i Família et convida a fer el mateix i contribuir amb les activitats de la nostra associació i de moltes altres entitats independents. És senzill i no costa res: ni pagues més ni et retornen menys diners i contribueixes a posar en marxa nombrosos programes d’acció social a tot el territori estatal.

Gràcies pel teu compromís!

Deixeu un comentari