Reunió d’experts de la iniciativa Ara és l’hora

L’Associació Salut i Família ha acollit la primera reunió d’experts de la iniciativa “Ara és l’hora”, un projecte engrescador que pretén incidir en la reforma dels horaris a Catalunya, amb la missió d’assolir l’adaptació a uns temps més racionals i més beneficiosos per a les institucions, les empreses i la ciutadania.

Elvira Méndez, Directora General de Salut i Família, és una de les impulsores d’aquesta plataforma, que neix de la societat civil i pren especial força en el context de crisi econòmica, en què els ajustos que s’estan realitzant generalment no compten amb informes de racionalització del temps que permeti incrementar productivitat i la rendibilitat en funció del cost i el temps dedicat.

Per saber més sobre la iniciativa Ara és l’Hora pots consultar l’enllaç.

Deixeu un comentari