Jornada “Dret i accés a l’atenció sanitària en un context de crisi”

Per celebrar el Dia Mundial dels Drets Humans, el 10 de desembre l’Associació Salut i Família i l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya organitzen aquesta jornada.

Sota el títol “Dret i accés a l’atenció sanitària en un context de crisi”, té l’objetiu d’oferir un debat sobre els reptes que afronten les institucions en temps de crisi per garantir un dret universal com és el dret a la salut. 

Es comptarà amb professionals de la salut de l’administració catalana i d’entitats socials, entre els qual destaquen Joan Lluís Piqué, director d’Atenció al Ciutadà de la RSB del CatSalut i Elvira Méndez, Directora General de l’Associació Salut i Família.

La jornada tindrà lloc al Palau Macaya, passeig Sant Joan 108, Barcelona, i es podrà seguir per Twitter a l’etiqueta #dretalasalut

L’assistència és gratuïta, es prega inscripció mitjançant el formulari.

Deixeu un comentari