IV Congrés del Tercer Sector Social

El dies 27, 28 i 29 de novembre es celebrà a Barcelona el IV Congrés del Tercer Sector Social. Sota el títol ‘Avançar en igualtat i drets socials’, vol ser un espai de trobada, reflexió i de projecció del Tercer Sector Social català per poder donar una millor resposta al conjunt de desafiaments que la societat i el moment actuals ens plantegen.

L’Associació Salut i Família, com a membre de la Taula del Tercer Sector Social, estarà present al Congrés amb un stand a la Mostra d’Entitats. A més, Elvira Méndez, Directora General de Salut i Família, i Rossend Fernández, Gerent, presentaran a l'”Àgora d’experiències” els Grups de suport i orientació a mares de tots els orígens. Aquest projecte de Salut i Família s’adreça a dones amb menors al seu càrrec que es troben en situacions de vulnerabilitat. Es treballa la salut materno-infantil, l’enfortiment de les competències maternes i la xarxa de suport social per a les mares. La presentació tindrà lloc el 28 de novembre a les 10.45h i a les 16.45h.

La Taula del Tercer Sector Social, organitzadora del Congrés, agrupa el conjunt de les entitats socials de Catalunya. Està formada per 32 federacions i organitzacions diferents, que agrupen a prop de 4.000 entitats socials no lucratives que actuen en l’àmbit dels drets socials i l’atenció a les persones: associacions, fundacions, cooperatives d’iniciativa social i empreses d’inserció.

Deixeu un comentari