XIII Jornades Internacionals "Bancs del Temps x Integració comunitària"

XIII Jornades Internacionals “Bancs del Temps x Integració comunitària”

Els 24 i 25 d’octubre de 2013 se celebrà a Barcelona la tretzena edició de les jornades de Bancs del Temps, organitzades per l’Associació Salut i Família. Aquesta edició, que portava per títol “Bancs del Temps x integració comunitària”, volia aprofundir en la importància dels Bancs del Temps com a projecte de desenvolupament comunitari.

Com a cada edició, durant els dos dies de jornades es van programar una sortida cultural, tallers pràctics i taules de ponències.

Els tres tallers oferts en aquestes XIII Jornades es centraren en Dinamització de Bancs del Temps, Comunicació i difusió i el projecte del Banc del Temps Escolar.

La taula de ponències va estar formada per representants de Bancs del Temps d’àmbit espanyol i internacional. Entre d’altres ponents, es va comptar amb la presència de Martin Simon, Fundador-assessor de Time Banks al Regne Unit; Cristina Brullet, investigadora de polítiques familiars a l’Institut Infància i Món Urbà; Tona Calvo, Direcció del Programa de Temps i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona; Mònica Buscarons, coordinadora del Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i Rosa García Ayeda, del centre d’Atenció a la Família de l’Ajuntament del Valle d’Egües.

Les jornades van ser un èxit també en quant a participació; en total 122 persones van assistir a les jornades del divendres i 55 van participar als tres tallers oferts: comunicació, dinamització i Banc del Temps Escolar.

Galeria d’imatges i ponències de les jornades.

Deixeu un comentari