NOU PROGRAMA ‘GARANTIA DONA: PREVENCIÓ EQUITATIVA DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE’

Aquest projecte consistent en transferència de coneixement i experiència, formació i sensibilització ciutadana sobre la violència contra les dones dóna prioritat als col·lectius més vulnerables.

Es desenvolupa a les ciutats de Barcelona, Madrid, Màlaga, Salamanca, Santander, Santiago de Compostel·la i Talavera de la Reina i participen com a organitzacions impulsores l’Associació Salut i Família, La Unión de Asociaciones de Famílias, la Federación de Madres Solteras de Madrid, la Federación Àgora, la Asociación de Ayuda a la Mujer “Plaza Mayor” de Salamanca, la Asociación “Consuelo Berges” de Mujeres Separadas y Divorciadas, la Asociación de Famílias Monomarentales Criasol i la Asociación de Famílias Monomarentales Fagamos.

UNA ALIANÇA PER SOSTENIR I FER CRÉIXER LA PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES.