L’Associació Salut i Família amb el dia mundial de la contracepció (26 de setiembre)

L’Associació Salut i Família se suma com cada any a la celebració del Dia Mundial de la Anticoncepció. La jornada recolzada des dels seus inicis, l’any 2007, per una coalició de 10 organitzacions no governamentals internacionals i diferents societats científiques i mèdiques amb interessos en la salut sexual i reproductiva.

El principal objectiu de la celebració del Dia Mundial de la Anticoncepció és millorar la salut sexual i reproductiva a través de la sensibilització i la difusió de la informació sobre sexualitat i anticoncepció.

La necessitat de treballar al voltant de l’educació anticonceptiva és una assignatura encara pendent en l’actualitat. Cal establir unes bases informatives, formatives i de sensibilització que permetin el correcte ús i recurs als mètodes anticonceptius, així com consta en el Manifest de la Fundació Espanyola de contracepció: “només una educació en matèria de salut transversal i progressiva, una societat que visqui en igualtat i garanteixi l’accés eficaç a la contracepció farà que els nostres adolescents puguin viure la seva vida amb salut i preparar-se per a un prometedor futur “

Deixeu un comentari