L'Associació Salut i Família

L’Associació Salut i Família, a la Conferència Internacional de la Xarxa Internacional d’Hospitals i Serveis Promotors de la Salut

La Directora General de l’Associació Salut i Família, la Doctora Elvira Méndez va asistir a la Conferència Internacional de la Xarxa Internacional d’Hospitals i Serveis Promotors de la Salut. Una Conferència Internacional anual sobre hospitals i serveis de salut promotors de la salut (HPH). Aquest és l’esdeveniment principal de la xarxa internacional HPH, un fòrum per aprendre i intercanviar coneixements i experiències sobre la promoció de la salut en els hospitals i els serveis de salut.  A la Conferència anual de HPH van asistir una àmplia gamma de professionals, des de professionals de la salut fins consultors, científics i polítics.

Deixeu un comentari