Visita de la delegació italiana de ‘Iomiattivo’

La delegació italiana de GEA CoopSociale – ConsorzioComunitàSolidale, en el marc del Programa Erasmus plus i el Projecte ‘IO MI ATTIVO’ ha visitat l’Associació Salut i Família per conèixer de prop els projectes que conformen l’entitat. Especialment en l’àmbit de la mediació intercultural com el Servei de Compatriota a Compatriota, la Mediació en els centres sanitaris, la Xarxa de Famílies Hospitalàries per als Immigrants i el Programa Mares entre dues cultures.
En el seu acompanyament també s’han organitzat unes visites a l’Hospital del Mar, al Banc del Temps de Trinitat Vella i a Fundesplai.
GEA és una Cooperativa Social sense ànim de lucre fundada el 2004 a Pàdua, Regió del Veneto. El seu objectiu principal és promoure i donar suport a processos d’integració i ciutadania activa de persones, famílies i comunitats immigrants, en particular menors i dones.

Deixeu un comentari