Informe Final Proyecto TRIA. Evolución intercultural de las mujeres jóvenes pakistaníes y sus familias

Informe Final Projecte TRIA. Evolució intercultural de les dones joves pakistaneses i les seves famílies

L’Associació Salut i Família acaba d’editar la Memòria sobre el Programa de l’entitat. Tria. Evolució intercultural de les dones joves pakistaneses i les seves families. Les conclusions d’aquest informe confirmen una “pràctica d’aliances matrimonials concertades, arrelada i estesa en la comunitat pakistanesa a Catalunya. Aquesta pràctica parteix d’una minvada autonomia de la voluntat de les dones alhora que perpetua el seu constrenyiment i manca d’horitzons i fomenta l’empobriment de les famílies més vulnerables”.    Han participat en aquest estudi qualitatiu associacions de dones pakistaneses, informants claus de la comunitat amb el mètode del Grup Focal amb dones i homes utilitzant una aproximació antropològica cultural.

Deixeu un comentari