Nou programa ‘Multicultura’

L’Associació Salut i Família promou un Programa transversal d’accés als béns culturals i coneixement dels barris de Barcelona dirigit a les dones i famílies vulnerables o en risc d’exclusió social de tots els orígens. El Programa Multicultura afavorirà que les dones i famílies vulnerables surtin de l’aïllament, s’estableixin nous vincles i interessos i en definitiva reforçarà la cohesió social.

El programa Multicultura crearà oportunitats de barreja intercultural entre persones de tots els orígens i poden participar-hi socis/es dels Bancs del Temps, usuaris / es del Programa Famílies Hospitalàries per als Immigrants i usuàries del Programa Mares entre dues cultures.

Puedes apuntarte a la próxima salida intercultural llamando 932682453 y consultado el Facebook Oportunidades y Familias Hospitalarias.

 

Deixeu un comentari