L'Associació Salut i Família amb el #8Març

L’Associació Salut i Família amb el #8Març

Al Dia Internacional de les Dones s’afirmen els drets de les dones de tots els orígens a la igualtat de tracte i al reconeixement en tots els àmbits de la vida i al respecte a la seva dignitat i integritat com a éssers humans complerts.

És un Dia de celebració de les nostres vides i alhora d’homenatge a totes les dones agredides o mortes pel fet d’ésser dones.

La nostra entitat està fermament compromesa en la lluita contra la violència masclista i de forma específica en la detecció i atenció precoç a la violència de parella. Així mateix és capdavantera en l’atenció pro-elecció en salut reproductiva a les dones vulnerables i/o en risc d’exclusió social i ofereix un ampli ventall de serveis que donen suport a la seva emancipació.

El Dia Internacional de les Dones, 8 de Març de 2017, la Presidenta Sra. Assumpta Baig i la Directora Sra. Elvira Méndez participaran a l’Acte Institucional del Dia Internacional de les Dones a la Generalitat de Catalunya en representació de l’Associació Salut i Família.

 

Deixeu un comentari