Els vídeos dels Bancs del Temps superen les 5.000 visualitzacions

Els vídeos dels Bancs del Temps superen les 5.000 visualitzacions

 
Els vídeos produïts per l’Associació Salut i Família comptabilitzen 5.107 visualitzacions a través de les quatre plataformes de divulgació. El vídeo que registra més visitants és l’interpretat en català i castellà, amb 2.376 registres, seguit del d‘animació en castellà amb 1.074 visitants, molt a prop el d‘animació en català (932) i en darrer terme l‘interpretat en anglès (725). La plataforma preferida és youtube, seguida de la pàgina de facebook de la xarxa dels Bancs del Temps, la de l’Associació Salut i Família, i finalment, vímeo. 

Aquests són uns vídeos divulgatius sobre els Bancs del Temps editats per l’Associació Salut i Família en dues versions, un d’animació i un interpretat, i alhora en català i castellà (i en el cas del que és interpretat, a més subitulat en anglès). 

Deixeu un comentari