L’Associació Salut i Familia

L’Associació Salut i Familia, a la cimera sobre refugiats i migrants de l’ONU

L’Associació Salut i Família va ser seleccionada per participar a la cimera sobre refugiants i migrants que organitza l’Assemblea General de les Nacions Unides. L’entitat va ser representada pel seu vicepresident, el Sr. Eduard Sagarra i Trias. La jornada va ser el dilluns 19 de setembre de 2016 a la seu de les Nacions Unides a Nova York.

L’Associació Salut i Família va ser una de les tres entitats espanyoles que hi participa, juntament amb la Comissió Espanyola d’Ajuda als Refugiats (CEAR) i la Federació SOS Racisme. 

L’Assemblea General de l’ONU va convocar aquest esdeveniment per per analitzar els grans desplaçaments de refugiats i migrants, a fi d’unir als països al voltant d’un enfocament més humanitari i coordinat.

Aquesta és la primera vegada que l’Assemblea General ha convocat una reunió a nivell de Caps d’Estat i de Govern sobre els grans desplaçaments de refugiats i migrants, oportunitat històrica per a elaborar un pla detallat que permeti formular una millor resposta internacional. Es tracta d’un moment decisiu per reforçar la governança de la migració internacional i una oportunitat única per crear un sistema més responsable i predictible de resposta als grans desplaçaments de refugiats i migrants.

Comunicat de l’ONU

Deixeu un comentari