Crisi de les persones refugiades - 36è Premi per la Pau

Crisi de les persones refugiades – 36è Premi per la Pau

El vicepresident de l’Associació Salut i Família i president de l’Associació de les Nacions Unides a Espanya (ANUE), el Sr Eduard Sagarra va intervenir en l’acte que es va organitzar al voltant del lliurament del 36è Premi per la Pau que atorga aquesta darrera institució a Giuseppina Maria Nicolini, alcaldessa de Lampedusa des del 2012. El Sr. Sagarra va declarar que “la tasca de Nicolini com a estendard d’una lluita individual de la qual els europeus haurien de sentir “vergonya de deixar tan sola”.

El guardó, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, busca reconèixer la lluita a favor dels refugiats en una de les illes més afectades pel drama humanitari al Mediterrani.

Foto de Marta Macias

Deixeu un comentari