Calendari dels grups de mares

L’Associació Salut i Família reprèn les seves activitats habituals i entre elles els grups de suport a mares de diverses procedències i circumstàncies. El Programa “Mares entre dues cultures” en col·laboració activa amb hospitals públics de Catalunya, ofereix activitats grupals d’educació intercultural adreçades a mares immigrants de diverses procedències amb fills / es menors de tres anys, i compta amb la següent cartera de prestacions:

 

  • Els grups són un punt de trobada perquè les mares expressin i comparteixin amb altres mares els seus projectes, els seus dubtes i les seves dificultats.
  • Orientació sobre recursos públics de planificació familiar, suport per millorar la formació i recursos per buscar feina i ajudes socials.
  • Orientació i informació útil per criar els fills i les filles d’una manera saludabl

Aquests grups de suport formen part del programa ‘Mares entre dos cultures’ centrat en l’atenció a la salut materno-infantil. La participació als grups és gratuïta i en horaris que faciliten l’assistència. Recordem que durant les sessions disposem de servei de guarderia. 

Podeu consultar el calendari dels grups a la pàgina de l’Associació, a la pàgina de facebook, o a la Plataforma ‘Casa del diálogo y la convivencia’

Deixeu un comentari