Entrevista a la Dra. Elvira Méndez al setmanari Capgròs

El setmanari Capgròs va publicar una entrevista amb la directora de l’Associació Salut i Família relatiu a la iniciativa per la Reforma Horària.
La Dra. Elvira Méndez destaca en l’entrevista que “Fins als anys 50 del segle passat teníem horaris molt més racionals, vinculats a l’hora solar, igual que avui segueix passant a la majoria dels països del sud d’Europa, com Itàlia o Portugal” També destaca quins són els col·lectius més perjudicats per la mala adequació dels horaris a la vida quotidiana són “Aquells sectors més febles com ara la gent gran, els malalts o els menors d’edat són els que el pateixen més, perquè no poden seguir el ritme , i això és un motiu més d’exclusió social” i amb el greuge de gènere, a més “les dones, perquè a la desigualtat que patim per la distribució dels rols socials -realitzem moltes més tasques que els homes- se suma aquesta disfunció horària. Aquí ens plou sobre mullat. “

Enllaç a l’entrevista

L’Associació Salut i Família forma part de la plataforma civil d’iniciativa per la Reforma Horària que impulsa una europeïtzació i racionalització dels horaris a per guanyar qualitat de vida

Link a la pàgina web de la Reforma Horària

Deixeu un comentari