Aportació de la Sra. Josefina Altés a les XIX jornades d'història monetària hispànica:

Aportació de la Sra. Josefina Altés a les XIX jornades d’història monetària hispànica:

La coordinadora de la xarxa dels Bancs del Temps de l’Associació Salut i Família va participar en les XIX Jornades d’història monetària hispànica ‘Altres formes de diners dels vals als Bancs del Temps’ amb la ponència ‘El Temps com a moneda en els Bancs del Temps ‘, en aquesta dissertació va fer un repàs al naixement dels bancs del Temps i va anotar que “sorgeixen des de les associacions de veïns o entitats representatives d’un barri que creen xarxes d’ajuda veïnal i solucionen les necessitats d’aquells col·lectius amb major necessitat al mateix temps que generen i fomenten el desenvolupament dels valors de cooperació i confiança “, amb especial menció al cas de Barcelona” El model de Barcelona ha estat referent per a l’obertura de Bancs del Temps tant en municipis molt petits com en les grans ciutats “

Aquesta ponència s’inscriu a la taula rodona “Alternatives i complementarietats de la moneda”, en la què van participar Arcadi Oliveres, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Susana Martín Belmonte, economista i cofundadora de l’Institut de la Moneda Social i Martí Olivella, president de l’Associació Nova – Innovació Social, de les jornades d’història monetària hispànica, organitzades pel Gabinet Numismàtic de Catalunya al MNAC els dies 25 i 26 novembre 2015

Deixeu un comentari