Informe Maternitat en l'adolescència & el seu impacte intergeneracional - Conseqüències de les restriccions legals de l'avortament'

Informe Maternitat en l’adolescència & el seu impacte intergeneracional – Conseqüències de les restriccions legals de l’avortament’

 

La Comissió de Sanitat del Senat ha donat llum verda a la reforma de l’avortament per impedir que les menors puguin interrompre l’embaràs sense consentiment patern per a la seva aprovació en el Ple, el 9 de setembre, després de rebutjar, amb els vots del PP, els set vets de l’oposició a aquesta iniciativa. 

L’Associació Salut i Família ha redactat l’informe ‘Maternitat en l’adolescència & el seu impacte intergeneracional – Conseqüències de les restriccions legals de l’avortament’ amb l’objectiu de posar a disposició de la societat informació contrastada i actualitzada sobre l’impacte en un conjunt de causes i efectes sanitaris i socials intergeneracionals de les restriccions a la capacitat de les adolescents per decidir sobre l’avortament voluntari. Amb això, es pretén contribuir a una comprensió racional de les greus conseqüències que es derivarien d’aquesta restricció legal.

La directora de l’Associació, la Dra. Elvira Méndez, presentarà una comunicació sobre aquest informe al III Congrés Internacional de Ciutats Amigues de la Infància, que es celebrarà al CaixaFòrum de Madrid els dies 10 i 11 de setembre 

Deixeu un comentari