Participem a Helsinki a l’”European Employer’s Forum for Work-Life Balance”

Participem a Helsinki a l’”European Employer’s Forum for Work-Life Balance”

Elvira Méndez, directora general de l’Associació Salut i Família, representarà l’entitat en la conferència “European Employer’s Forum for Work-Life Balance”.

Elvira Méndez, directora general de l’Associació Salut i Família, representarà l’entitat els dies 8 i 9 de setembre a Helsinki en la conferència “European Employer’s Forum for Work-Life Balance”, organitzada per la Confederació d’Organitzacions Familiars de la Unió Europea (COFACE).

Sota el lema “2014: l’Any de la Reinvenció del Lloc de Treball”, l’activitat reunirà ocupadors públics, privats i del tercer sector per tal de discutir sobre llocs de treball favorables per a les famílies que ofereixin un millor balanç entre família i feina per als treballadors.

Deixeu un comentari