Preparem un octubre actiu a Còrdova

Preparem un octubre actiu a Còrdova

L’Associació Salut i Família organitza diferents activitats a Còrdova durant el mes d’octubre. Una dins del programa Brúixola i l’altra sobre el programa Maternidades Vulnerables.

L’Associació Salut i Família organitza diferents activitats a Còrdova durant el mes d’octubre. La primera, programada pel dia 7 d’octubre, s’emmarca dins el programa Brúixola i té com a objectiu parlar sobre l’Orientació i Suport Integral per a Dones i Famílies Vulnerables. Podeu consultar aquí el programa preliminar.

El dia següent, 8 d’octubre, tindrà lloc la jornada sobre el programa Maternidades Vulnerables, adreçada a personal tècnic i de orientació de famílies en situació de vulnerabilitat.

Ambdues activitats es coorganitzen amb l’associació Encuentraacuerdos i compten amb el suport de la Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby Europeo de Mujeres, l’Instituto Andaluz de la Mujer i la Fundació Atenea.

Deixeu un comentari