La sexualitat dels "altres" catalans a Catalunya Ràdio

La sexualitat dels “altres” catalans a Catalunya Ràdio

L’Associació Salut i Família va participar el passat 3 de juliol, a través de la seva mediadora cultural Griselda Paredes, en el programa “Les mil i una nits” de Catalunya Ràdio, dedicat a explorar la sexualitat dels “altres” catalans.

L’Associació Salut i Família va participar, a través de la seva mediadora cultural Griselda Paredes, en el programa “Les mil i una nits” de Catalunya Ràdio emès dijous 3 de juliol, dedicat a explorar la sexualitat dels “altres” catalans. Durant la tertúlia es va conversar sobre els punts en comú i les diferències a l’hora d’abordar la sexualitat en família entre les diferents cultures establertes a Catalunya.

Podeu escoltar aquí el Podcatst del programa.

Deixeu un comentari