Participació de l'Associació Salut i Família en la conferència final del projecte Ciutats Integradores

Participació de l’Associació Salut i Família en la conferència final del projecte Ciutats Integradores

L’Associació Salut i Família, representada pel seu vicepresident, Eduard Sagarra Trias, assistirà a la conferència final del projecte Ciutats Integradores, desenvolupat per EUROCITIES i la Comissió Europea.

L’Associació Salut i Família, representada pel seu vicepresident, Eduard Sagarra Trias, assistirà a la conferència final del projecte Ciutats Integradores, desenvolupat per EUROCITIES i la Comissió Europea per a promoure la implicació local amb els principis comuns bàsics en integració.

La conferència, titulada “ImpleMentoring, City-toCity Suport for Integration”, es celebrarà el proper dimecres, 18 de juny, a Brussel·les.

Per a més informació podeu fer clic aquí.

Deixeu un comentari