Entrevista a Xarxanet.org sobre els Bancs del Temps

Entrevista a Xarxanet.org sobre els Bancs del Temps

Josefina Altés, cordinadora del projecte Bancs del Temps de l’Associació Salut i Família, ha explicat en una entrevista per a la Federació d’Ateneus de Catalunya el funcionament d’aquesta xarxa.

Josefina Altés, cordinadora del projecte Bancs del Temps de l’Associació Salut i Família, ha explicat en una entrevista per a la Federació d’Ateneus de Catalunya el funcionament d’aquesta xarxa i, en concret, del Banc del Temps de Gràcia, del qual és una de les fundadores.

“Una de les característiques més interessants és que totes les persones, independentment de la seva formació, edat o coneixement, són iguals, perquè l’intercanvi és el temps i en aquests sentit una hora és igual per a tothom, facin el que facin durant aquesta hora”, ha dit.

Podeu llegir l’entrevista sencera aquí.

Deixeu un comentari