SALUT I FAMILIA PROMOU LA RACIONALITZACIÓ DELS HORARIS LABORALS PER A MILLORAR LA CONCILIACIÓ

Elvira Méndez, directora general de l’Associació Salut i Família, va explicar al programa Para todos la 2” de TVE els arguments a favor de la racionalització dels horaris laborals.

Elvira Méndez, directora general de l’Associació Salut i Família, va explicar al programa Para todos la 2” de TVE la necessitat de racionalitzar els horaris de treball per fer-los més compatibles amb la vida familiar i personal. “No es tracta només d’una reforma administrativa o cronològica: és una reforma de qualitat dels temps que ens permeti realment viure les nostres vides”, va dir. Aquesta intervenció s’emmarca dins la iniciativa “Ara és l’hora”, en què participa l’associació i l’objectiu del qual és crear un marc institucional i social a Catalunya per a assolir aquest canvi social.

Deixeu un comentari