Participació de la Directora General en la Conferència “The Families in the Crisis” a Atenes

La Directora General de l’Associació Salut i Família participarà en la conferència “The Families in the Crisis”, organitzada el 29 d’abril per COFACE a la ciutat d’Atenes. 

La conferència, que tractarà el tema “Atenuant l’impacte a llarg termini de la crisi sobre les dones espanyoles: Mosaic dels Serveis de l’Associació Salut i Família” s’inscriu en un programa de conferèncias que té per objectiu posar sobre la taula les mesures d’austeritat i les retallades en els serveis socials, la participació de les dones en el mercat laboral, i de quina manera la conciliació entre el treball i la vida familiar poden articular-se sota la pressió econòmica.

Per a més informació i inscripcions aquí.

Deixeu un comentari