En contra de la reforma de la llei de l'avortament

En contra de la reforma de la llei de l’avortament

La reforma de la llei de l’avortament plantejada pel ministre Gallardón tindrà efectes perniciosos en la salut de les dones donat que l’avortament il·legal i insegur es multiplicarà i augmentarà el nombre de mares adolescents.

A més, hi haurà més víctimes de violència de parella que es veuran sotmeses a una maternitat imposada. També tindrà conseqüències negatives en la taxa de pobresa infantil, que es veurà incrementada. La reforma impactarà al sistema sanitari fent augmentar la despesa relacionada amb la morbiditat materna i infantil.

A l’Associació Salut i Família atenem a dones que es troben en situació d’embaràs no desitjat seguint els principis de pro-elecció i respectant les decisions de cada dona. Formem part de la Plataforma Nosaltres Decidim i per això participem en iniciatives com el Tren de la Llibertat, per exigir que es mantingui vigent l’actual Llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs.

El Tren de la Llibertat sortirà des de diferents ciutats d’Espanya per arribar a Madrid el dia 1 de febrer i entregar al Congrés dels Diputats el document “Perquè jo decideixo”, dirigit al president del Govern, al president del Congrés, la ministra Ana Mato, al ministre Gallardón i als diferents grups parlamentaris.

Des de l’Associació Salut i Família us convidem a què participeu en aquesta iniciativa, trobareu tota la informació a la pàgina web de la Plataforma Nosaltres Decidim

Deixeu un comentari