Trobada de Nadal del Projecte Famílies Hospitalàries i Banc del Temps

El dissabte 14 de desembre es va celebrar la trobada de Nadal de dos projectes de Salut i Família, Famílies Hospitalàries i Bancs del Temps. 

Ens vàrem reunir amics de Famílies Hospitalàries, Banc del Temps del Raval, Banc del Temps de Sagrada Família, Banc del Temps de Gràcia i de l’Associació IbN Batuta, amb la qual col·laborem activament.

La trobada es va iniciar amb la presentació del Banc del Temps del Raval de mà d’una de les seves gestores. Tot seguit, Gaby, mediadora de Famílies Hospitalàries, va fer la presentació del projecte i va explicar els objectius per 2014; seguint treballant conjuntament amb el projecte del Banc del Temps i realitzar més activitats en comú, com per exemple la sortida comentada pel barri del Raval.

La tarda va acabar amb una sessió fotogràfica i amb una activitat de dinamització: cada persona assistent havia de dir una paraula que resumís la sensació que li havia donat la trobada i se li feia entrega d’una polsera solidària i de la guia 2014 de Tallers de reparació i botigues de segona mà, que tenim gràcies a la campanya Renova la teva Roba en la que van participar Bancs del Temps de la xarxa.

Vam passar una molt bona estona i pensem que ha sigut una molt bona manera d’acomiadar el 2013 i preparar-nos per un 2014 ple trobades i col·laboracions.

Es poden veure més imatges de la trobada al Facebook de Famílies Hospitalàries.

 

Deixeu un comentari